druk op

druk op

Justlearn is een online marktplaats, waar studenten een taalleraar kunnen vinden.

Misson

Justlearn is een online tutoring-bedrijf dat studenten en docenten verbindt. Onze missie is om studenten met docenten te verbinden en om een ​​persoon in de wereld te helpen een taal te leren met een gecertificeerde leraar.

Videochat

Justlearn biedt face-to-face, online lessen, waarbij de student via een videogesprek verbinding kan maken met de online tutor. Al onze diensten worden online en live aangeboden. Onze online docenten staan ​​altijd voor je klaar en je kunt op het meest geschikte moment een online les boeken. Daarom kun je je les plannen wanneer je maar wilt, en onze online tutors zijn beschikbaar om je les te geven.

Gekwalificeerde docenten

Als u ervoor kiest om Justlearn te gebruiken, verzekeren wij u dat u de beste online lessen en persoonlijke assistentie zult ontvangen die u zullen helpen om die taal heel gemakkelijk te leren. Onze online docenten ondergaan meestal een grondige screeningcontrole om ervoor te zorgen dat ze de beste resultaten behalen.

Feiten over Justlearn

  • Opgericht door Philip Rossen.
  • We have 300+ online tutors.
  • We hebben online docenten voor 19 talen, maar Engels is de meest populaire taal die wordt onderwezen.
  • We zijn op 31 januari 2018 gelanceerd.
  • We hebben studenten uit bijna elk land ter wereld.
  • We hebben meer dan 1000 online studenten aangemeld voor onze online lessen.
  • We hebben een online videosysteem ontwikkeld om face-to-face communicatie mogelijk te maken tussen online onze tutor en studenten.
  • We hebben online docenten voor 19 talen, maar Engels is de meest populaire taal die wordt onderwezen.
  • We werken in een klein team van Zachary als de inhoudschrijver, Kriselda als de online marketer en Philip als de ontwikkelaar en CEO.
  • We hebben studenten uit bijna elk land ter wereld.

Waarom kiezen voor online tutoring

Online lessen geven u de flexibiliteit die u verdient - u kunt leren van het comfort van uw huis, kantoor, vriendenlocatie of zelfs wanneer u op reis bent.

Je kunt in je eigen tempo studeren. Dit is erg nuttig voor trage leerlingen en onze online docenten zijn beschikbaar om je te helpen wanneer je ze nodig hebt.

Wij geloven dat het beter is om online te leren dan om naar een normale klas te gaan, omdat online tutoring privélessen biedt die beter zijn voor de student.

U kunt via verschillende kanalen communiceren met uw online tutor, waaronder videochats en berichten.

Aangepaste leeromgeving - onze online docenten kunnen u helpen bij het opstellen van uw eigen studieplanning en materiaal om uw leerervaring te verbeteren.

Download het Justlearn-logo

Philip Rossen Oprichter van Justlearn

Philip Rossen

Contact [email protected]