Over ons

Taalmarktplaats

Justlearn is een online tutoringplatform. Onze missie is om ervoor te zorgen dat elke student de toegang krijgt tot een online leraar. Elke les op het out-platform wordt afgestemd op de behoeften van de student. We willen dat je slaagt door het pad te volgen dat je altijd al hebt gewenst. Justlearn biedt een once in a lifetime mogelijkheid voor elke persoon die een taal wil leren.

Student en leraar praten samen
Groepsgesprek

Spreek elke taal

De Justlearn online tutoring-service is beschikbaar over de hele wereld. Ondanks je locatie en taal, spreek je dat we hier zijn om je de leraar te geven die je wenst. Hier krijg je de beste tutoren. Zij zullen met u communiceren in het Engels of de taal die u wilt leren. Als het moeilijk voor je is om een ​​nieuwe taal te leren, maak je geen zorgen want we hebben de oplossing voor je. We hebben onze leraren opgeleid om op de meest efficiënte manier les te geven om het leren te verbeteren.

Grijp de cultuur

De meeste studenten zijn niet in staat om een ​​baan te vinden, praten met gezinsleden in hun moedertaal of reizen naar een nieuw land, omdat het tijd en professionele begeleiding vereist om een ​​taal onder de knie te krijgen. Het is ook moeilijk om aan de nieuwe omgeving aan te passen. Ze kunnen de culturele waarden of taal niet begrijpen waardoor het veeleisender wordt om zich dienovereenkomstig aan te passen. Wij zullen u helpen bij het aanpassen door u exact de taal te leren die op taalscholen wordt onderwezen. Bij Justlearn krijg je hoog opgeleide docenten die klaar staan ​​om aan je eisen te voldoen.

Vrouw wandeling aard
Raket van pc

Vooruitgang als een raket

Als het moeilijk voor je is om je best te doen omdat je de moedertaalsprekers niet begrijpt, kom dan naar Justlearn. Hier zullen we je een privéleraar vinden die je leert volgens je gemoedstoestand. Als enige student zal het je gemakkelijker maken om de vragen te stellen zonder je verlegen te voelen en in een beperkte tijd zul je de cursus gemakkelijk kunnen begrijpen. Binnenkort zult u worden vermeld onder de autochtone burgers.

Informele tutoring

Bij Justlearn kun je informele tutoringservices krijgen. We hebben het team van professionele docenten die bereid zijn om u gepersonaliseerde lessen te bieden. Het enige wat u hoeft te doen is een docent te vinden op basis van uw vereisten en eisen, in de beperkte tijd die u krijgt om een ​​gekwalificeerde leraar te selecteren die u bijles zal geven. Er zijn geen tests als je het niet leuk vindt en de docent zorgt ervoor dat je al je concepten opruimt, zodat je niet opnieuw zult lijden.

Vrouw spreekt met een student
Leraar schrijft op pc

Betere kwaliteit

Wij geloven dat kwaliteit altijd beter is dan kwantiteit. Dat is de reden waarom onze professionals zullen zorgen voor kwaliteitsresultaten. Ze kunnen enige tijd duren terwijl ze de moeilijke onderwerpen onderwijzen, maar uiteindelijk zul je merken dat al je concepten duidelijk zijn. Met een enkele les voel je het verschil.

Begin met leren

Met Justlearn hoeft u zich geen zorgen te maken dat u vastloopt omdat het lastig is om grammatica te begrijpen of u bent in de war. Onze deskundige docenten beschikken over de vaardigheden om al uw verwarringen binnen een beperkte tijd op te lossen, zodat u verder kunt gaan. Onze missie is om u te helpen beter te worden met een leraar. Bij Justlearn maak je contact met de beste docenten.

Vrouw zit met pc