Voorwaarden

Invoering

Deze voorwaarden zijn van toepassing op www.justlearn.com, subdomeinen, sites en applicaties met betrekking tot Justlearn ("Justlearn", "wij", "ons", "bedrijf", "website"). Deze pagina bevat informatie over gebruikers, boeking, betalingen en andere details. Door de website te gebruiken, erkent u dat u de voorwaarden hebt gelezen en deze hebt geaccepteerd.

1. Gebruikers

De gebruikers van de Website ("gebruiker") zijn onderverdeeld in 2 categorieën, (1) studenten en (2) docenten. Student is op zoek naar lesgeven ("student"). De leraar biedt deze leer aan ("leraar").

U bent verplicht uw wachtwoord vertrouwelijk te houden.

Het is niet toegestaan ​​om meer dan één profiel op de website te hebben.

2. Materiaal van gebruikers

Via de website kunnen gebruikers informatie invoeren, contact opnemen met andere gebruikers, teksten schrijven, documenten uploaden, profielfoto uploaden, videolink verzenden, enz. ("Gebruikersmateriaal"). Door voorafgaand materiaal te publiceren, verleent u het bedrijf toestemming om het op de website en elders te gebruiken.

Het is niet toegestaan ​​om schadelijk materiaal te publiceren of te verzenden

(i) bevat een inbreuk op de privacy.

(ii) virussen, spam of andere codes, bestanden, programma's enz. bevatten om Gebruikers of Website te belemmeren, schaden of beperken.

(iii) reclame of promotie bekendmaken van een product anders dan wat op de Website wordt gevonden.

(iv) valse, misleidende of frauduleuze informatie zijn.

(v) in strijd is met patenten, handelsmerken, bedrijfsnamen, vertrouwelijke informatie en copyright van derden.

(vi) is illegaal, schadelijk, bedreigd, vulgair, afstotelijk, hoogmoedig, racistisch en grof materiaal.

De website is niet verplicht om kopieën op te slaan of materiaal van de gebruiker terug te bezorgen in geval van een systeemfout of overmacht. De website heeft het recht materiaal van gebruikers te bewerken, verbergen en verwijderen zonder voorafgaande kennisgeving.

Door een telefoonnummer toe te voegen, gaat u ermee akkoord sms-berichten van de website te ontvangen. U kunt zich afmelden door uw telefoonnummer op de website te verwijderen of door contact met ons op te nemen via [email protected] Schrijf "Abonnement opzeggen" in het onderwerpveld.

3. Betaling

De website biedt betaling met credit / debit cards en PayPal.

De totale prijs van uw bestelling wordt onmiddellijk na betaling van uw betaalmethode afgeschreven. U kiest een tijd voor de les en ontvangt de begeleiding voor de geboekte tijd.

4. Boeking

5 lessen

Annulering van een les moet gebeuren 12 uur voor de geboekte tijd. Annuleer de instructie door naar je dashboard te gaan, de les te vinden en de les te annuleren. Alle terugbetalingen voor geannuleerde lessen, technische fouten en andere zaken worden overgebracht naar je profiel op de website. De restituties kunnen niet worden ingewisseld voor geld. Wanneer u een nieuwe les boekt, worden de terugbetalingen van de totale prijs opgenomen. De restituties moeten binnen 12 maanden na uitgifte worden gebruikt.

6. Klachten

Als je spijt hebt van je aankoop, neem dan contact met ons op via [email protected] Vergeet niet om uw e-mail en bestelnummer op te geven.

7. Bedrijf

De website bevat materiaal inclusief afbeeldingen, scripts, CSS, html, tekst, grafische afbeeldingen, audio, video, interactieve functies en dergelijke die eigendom zijn van de website. Alle inhoud is auteursrechtelijk beschermd. Deze accommodatie wordt beschermd door de wetten van Denemarken en is van toepassing in internationale contexten. U mag niet proberen enig recht op inhoud te verkrijgen of om het te schenden.

8. Kwaliteit

Het bedrijf heeft geen controle over de kwaliteit, technische fouten, obstakels of iets anders op de website.

9. Kortingscodes

De website heeft op elk moment de mogelijkheid om kortingscodes aan te bieden en te verwijderen. Er kunnen geen kortingscodes worden ingewisseld als contant geld.

10. Beperkingen

Zonder toestemming is het niet toegestaan

(i) door de gebruiker gegenereerde materialen en bedrijfseigenschap kopiëren.

(ii) Door gebruikers gegenereerde materialen en bedrijfseigenschappen bekendmaken.

(iii) andere rechten op door gebruikers gegenereerd materiaal en bedrijfseigendommen gebruiken, lenen, vertellen of proberen te schenden.

Voor User'Generated Materials is de gebruiker verantwoordelijk voor de inhoud.

11. Geschillen

Als er een geschil ontstaat, raden we u aan dit op te lossen door contact met ons op te nemen via [email protected] De website is onderworpen aan de Deense wet en elk geschil zal voor de Deense rechtbanken gebracht worden. Als u een klacht wilt indienen bij het klachtenportaal van de EU-Commissie, gaat u naar https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show. Wanneer u een klacht indient, schrijft u onze e-mail [email protected]

12. Privacybeleid

Door de Website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat de Website informatie moet verzamelen en gebruiken. Het privacybeleid wordt op deze pagina beschreven,https://www.justlearn.com/privacy.

13. Toegankelijkheid

De website zal zijn best doen om de website altijd beschikbaar te houden. Kwaliteit en beschikbaarheid kunnen variëren.

14. Leer

Door les te geven op de website gaat u akkoord metvoorwaarden voor leraren.

15. Annulering van garanties

DE ONDERNEMING HEEFT GEEN VERKLARINGEN OF GARANTIES MET BETREKKING TOT MISBRUIK EN MISLUKKING. ONDERNEMING WIJST DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN TECHNISCHE FOUTEN, HUIS EN WERKZAAMHEDEN AF.

16. Beperking van aansprakelijkheid

DE ONDERNEMING WIJST DE VERANTWOORDELIJKHEID AF VOOR PROBLEMEN EN SCHADE DIE BUITEN DE THUISREGELING. HET KAN VOORBEELD, SERVERFOUT, INCOPY, HACKER ANGREB, HARDWARE ANNULERING, OVERMACHT EN ZO MEER. HET BEDRIJF KAN VERSCHILLENDE GEBRUIKERS OF MATERIALEN VAN GEBRUIKERS ZONDER TOELICHTING.

17. Contact

Als je vragen hebt of iets anders, neem dan contact op met [email protected]

De website is eigendom van en wordt beheerd door Justlearn ApS, CVR nr. 38707264, Christine Frederikke Vej 18, Haderslev, Denemarken.

18. Correcties

De website heeft het recht om de voorwaarden van tijd tot tijd te annuleren, bij te werken of te wijzigen. Elke wijziging in de voorwaarden wordt op deze pagina getoond. De laatste wijzigingsdatum wordt bijgewerkt. Als u de website blijft gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

19. Laatst bijgewerkt

Voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 15 mei 2018 en zijn van kracht geworden op 12 juni 2017.